Tisztelt napiszar.com!

 

 

 

A Magyar Kakas Párt elnöksége szomorúnak találja, hogy az önök weblapja folyamatos támadást intéz jelöltünk ellen. Felszólítjuk önöket, hogy azonnal mondjanak le, és távozzanak a webről. A kakas párt megkerületlen erővé vált, és nem hagyjuk az ilyen idegen szívű törpetyúkok kizsákmányoló tevékenységét. Vegyék tudomásul,  ez a szemétdomb a mienk. Tönkretették teljesen a Myvipet, az iwiwet, és önök ez még nem volt elég, most a facebook-ot akarják, de mi ezt nem hagyjuk.

 

A Magyar Kakas Párt felszóltja Önöket, hogy azonnal törüljék magukat, és hasonló weblapokat az Internetről, és vegyék tudomásul, hogy senki sem kíváncsi magukra. És kérjenek bocsánatot a kakasoktól. Nem értjük, hogy Önöket mi vezérli, de a kukoricánkat nem adjuk, mert az a mienk, hiába szeretnék.

 

A Kakas Párt megkerülhetetlen erővé vált a Csikágói időkőzi választások óta, ha hatalomra kerülünk, az önök és hasonszőrű barátai mind a rács mögött végzik. Hiába mesterkednek az igazság velünk van.

 

Kedves Napiszar.com!

 

Vegyék tudomásul, hogy a web2 a kakasoké! Nincs helye a törpe kopasznyakú, és legfőképp a vörös tyúkoknak. Önök ezeket szolgálják ki, és minket kender magosokat el akarnak nyomni, de mi ezt nem hagyjuk! Nem hagyjuk, hogy a szemétdombunkat minden féle jöttment kakas elfoglalja, ne nézzenek minket baromfinak!

 

 

 

Baráti üdvözlettel:

 

 

Kukori Kotkoda

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kakaspart.blog.hu/api/trackback/id/tr281180165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása