Jelöltünk a választásokon:

2009.06.11. 23:12

http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/05/pozolj_kakasal.jpg


Igazhitű kender magos párti, ő az aki minket kakasokat fog képviselni az unióban. Bízunk benne, hogy politikai ellenfeleink, a gonosz lelkű ragadozok, böllérek, és vidéki késes nagymamák nem támadják, meg és nem kezdik ki fedhetetlen és tiszta jelöltünket.

Fontos hogy az Egyesült Kakasok Európájában is megjelent a Magyar Kakasok érdekei. Vannak idegen szívű Fekete Piros kakasok, akik minket kendermagos magyar kakasokat megpróbálnak kiszorítani a kakas létünkből, és idegen törpetyúkokkal kerülgetnek minket és így probálják meg az ugarunkat és a kukoricáinkat elszedni.

 

Kedves Kakastárs!

Csak rajtad múlik hogy hagyod e a törpetyúkok gyarmatosítását. A Vörös kakasok már a spájzban vannak. És a barna idegen szivű kakasok folyamatosan ellopják a kendermagos magyar kakasok, elöl a kukoricát, a kérdés az hogy ezt meddig tűrjük! ELÉG! De itt az új erő a Magyar Kakas Párt. Azt követeljük, hogy fizessenek a törpetyúkok, börtönbe a a kopasznyakakkal, mert a tyúkól a kendermagoké!

A bejegyzés trackback címe:

https://kakaspart.blog.hu/api/trackback/id/tr281180029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása